Els volem fer partícips de l’ enorme joia que envolta la nostra cuina. Com sabran, el Restaurant Bo.TiC, nascut el desembre de 2007, sorgeix com el projecte d’ una jove parella, l’ Albert Sastregener i la Cristina Torrent, dinàmica, experimentada i amb moltes ganes d’ aportar la seva visió sobre la cuina contemporània i de fer-se un lloc en el panorama gastronòmic. Així doncs, l’ esforç, la renovació, el respecte, la cura inusitada per cada detall, l’entorn, la cuina, el servei, la bodega i el tracte càlid i proper conjuguen una proposta culinària d’ allò més satisfactòria que ha merescut el reconeixement de la prestigiosa Guia Michelin 2009.
L’ autoritzada publicació, a més de recomanar el Restaurant Bo.TiC per la qualitat de la seva cuina i servei, atorga al nostre establiment la deferent candidatura a l’ Estrella Michelin per a l’ edició 2010 de la Guia. Aquesta és la joia de la què els parlàvem, només compartida per tres restaurants més d’ arreu de la geografia espanyola