sm enginyeria

Informacion sobre Sm Enginyeria

sm enginyeria Somos una empresa de ingenieria que trabajamos en todo mallorca.

.
971839455 971839455 www.smenginyeria.com C/ Sa Farinera 2
07669 , Santanyi - Islas Baleares

SM Enginyeria som un despatx d’enginyeria industrial y consultoria tècnica format per dos enginyers industrials superiors amb un Màster internacional en la gestió integral de projectes y experiència en grans projectes de instal•lacions. Des de nostra fundació estem orgullosos de haver assolit les expectatives que els nostres clientes tenien adaptant els nostres serveis a les necessitats de cada un de ells. Alguns dels serveis que oferim son:
PROJECTES DE ACTIVITATS
Realitzem projectes d’activitats menors y majors, així com els certificats d’activitats innòcues. Fem les comprovacions y les certificacions de final d’obra. Donem la possibilitat de realitzar nosaltres les gestions necessàries com les autoritzacions pertinents.
PROJECTES D’INSTAL•LACIONS
Redactem projectes d’instal•lacions elèctriques, climatització, calefacció, plaques solars, aigua,... Donem la possibilitat de realitzar nosaltres les gestions necessàries com les autoritzacions pertinents.
PROJECTES DE LÍNIES BT, AT Y CENTROS DE TRANSFORMACIÓ
Fem projectes de línies elèctriques de BT urbanes y rurals, línies de AT y centres de transformació. Realitzem els informes preliminars, el projecte y el certificat de final d’obra. Existeix la opció de que realitzem els tràmits necessaris.
CERTIFICACIONS ENERGÈTIQUES
Realitzem certificacions dels edificis, analitzem els tancaments, aïllaments, portes y finestres... Així com les seves instal•lacions i les necessitats de refrigeració y calefacció segons la seva localització y orientació.
INFORMES TÈCNICS
SM Enginyeria ofereix una amplia gama d’informes tècnics com per exemple d’enllumenat, informes sobre estalvi energètic, fitxes tècniques de vehicles,...

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Vulka Level

940 puntos
7.0Nivel
0 10
Subir Nivel