Andeueros

Informacion sobre Andeueros

Andeueros Et cases? Nosaltres som el que busques. Fotografiem la teua boda de forma natural i sense cap artifici. Fotografies fresques i originals que seran un resum fidel d'aquest dia tan especial per a vosaltres.

.
669018663 www.andueros.com Pl/ Ramón i Cajal 5
46691, Vallada - Valencia
Distrito: Extramurs - Barrio: Arrancapins

Andeueros, és el nom d'un jove equip de fotògrafs valencians format per Kike Pérez i Colomer i Ginés García Ramírez dedicat principalment a la fotografia documental d'esdeveniments socials.

Els nostres inicis al món de la fotografia comencen l'any 2003 i des d'aleshores les nostres vides han girat al voltant d'aquest món, sempre per vocació i espentats per una gran inquietud. Des d'aleshores hem estat creixent professionalment, realitzant cursos d'especialització, màsters, embarcant-nos en projectes personals, realitzant exposicions i en definitiva, provant i experimentant en aquest món que per a nosaltres ja és una forma de viure, de veure i de sentir allò que ens envolta. El documental i el foto-reportatge, junt a la fotografia editorial i "fine art" han sigut els nostres principals interessos.

Aquesta vocació ha arribat a materialitzar-se en aquest projecte que vos presentem: Andeueuros, un projecte que pren el nom d'una paraula utilitzada al nostre poble i que ve a resumir el treball ben fet però sense grans desplegaments tècnics ni floritures.

El nostre treball personal ha sigut reconegut i premiat. A més a més hem realitzat col·laboracions amb prestigiosos fotògrafs de boda, tals com Senchermés Fotografia o Gavilà Fotografia, tots dos premiats amb el galardó UNION WEDDING PHOTOJOURNALIST EUROPE.

Cadascun de nosaltres per separat, segueix avui en dia endinsat en el seu treball i projectes fotogràfics personals, ja que entenem la fotografia com un procés que canvia i que s'adapta als nous temps, modes i formes de viure.

No sabe cómo llegar a este lugar ?

Estación de metro a 114 m Bailén
  • 5
Parada de autobús a 97 m Ramón i Cajal - Bailén
  • 64
Parada de autobús a 199 m Espanya - Ermita
  • 80
  • 2
  • CN
Parada de autobús a 218 m Espanya - Sant Vicent Màrtir
  • 3

Vulka Level

928 puntos
7.0Nivel
0 10
Subir Nivel